Responsive web

Blog Comments (0)

Udviklingen i den grafiske branche går meget hurtigt. Især på webområdet. Websites som vi eller andre har leveret for bare ét eller to år siden kan stadig være repræsentative og pæne, men de er i princippet allerede outdatede. For mig at se er de væsentligste egenskaber for et up to date website i dag at det er “responsive” – dvs. at designet automatisk tilpasser sig hvis man tilgår sitet fra iPad eller smartphone. Alt efter hvilken målgruppe man henvender sig til er dette enten meget vigtigt eller livsnødvendigt. Flere og flere surfer direkte på deres smartphone eller tablet og det afskrækker hvis man skal sidde og scrolle rundt i et design der er skabt til en stationær PC.
På shop-siden er det statistisk påvist at salget øges væsentligt hvis webshoppen fungerer tilpasset til smartphones. Mange begynder at købe direkte fra deres smartphones.
Responsive web er ikke et spritnyt fænomén – til en start var det ret kostbart at levere denne type site, idet alt skulle specialprogrammeres. Men i dag er det gået hen og blevet “det nye sort”. Hos designwerk, har vi derfor taget en beslutning, at vi fremover kun leverer responsive sites. Og vi har fundet en måde hvor vi kan levere løsninger til et meget attraktivt budget.
Hvad gør vi så med de kunder der for nyligt har fået leveret nyt website med velmente ønsker om at det skulle holde sig en pæn tid frem? Ja – vi tilbyder selvfølgelig at lave nyt responsive site på lige fod med andre. Det ville være forkert ikke at gøre alle opmærksomme på muligheden. Men alle kunder der i år 2012 eller 2013 har fået leveret nyt website hos designwerk, vil få fratrukket 10% rabat på vores pakkepris.

Pin It

» Blog » Responsive web
On October 21, 2013
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

»